Vergaderingen

 

Iedere maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus, vergaderen wij met alle leden en bekijken wij nieuw werk. We projecteren de foto's op de muur van ons lokaal. Het bespreken van de foto's is voor onze leden zeer belangrijk, via deze weg kan er ook kennis en ervaring gedeeld worden. Het bespreken of becommentariëren van de foto's geschied in een ontspannen en serene sfeer.

 

De vergaderingen gaan door in de Europahal 1ste verdiep vergaderlokaal 2  (Generaal Maczekplein 3 8700 Tielt) dit telkens van 19:30 hr tot =/- 22:30 hr.

 

Workshops

 

Sinds 2023 voorzien we voor de leden ook een mogelijkheid om zich verder te bekwamen en nieuwe dingen te leren, dit doen we via workshops.
De workshops zijn toegankelijk voor alle leden, dit zowel voor beginners als voor de reeds gevorderde leden.  

Onze workshops gaan door in de Europahal 1ste verdiep vergaderzaal 2 (Generaal Maczekplein 3 8700 Tielt) dit telkens van 18:30 hr tot 22:00 hr.

 

Voor 2024 komen de volgende workshops aanbod, werken met licht, straatfotografie, architectuur, macro 1 en 2, landschap, paddenstoelen, herfst en winter.

 

Foto-uitstappen

 

Jaarlijks voorzien we ook een of meerdere uitstappen, dat kan een museum uitstap zijn, maar ook een locatie die een fotografische meerwaarde heeft.

De deelname aan deze uitstappen is enkel voor leden, maar is vrijblijvend.